4,8
Reviews door
Google

18 beoordelingen

Personeelsfeest VUmc Amsterdam Fries en Fruitig Heeg

Met een aankomende samenwerking tussen locaties VUMc en AMC van het Amsterdam UMC konden de betreffende arts-assistenten elkaar dit weekend wat beter leren kennen. De aftrap voor VUMc was vanavond in Groepsaccommodatie Fries en Fruitig te Heeg. En wij waren erbij!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu