5,0
Reviews door
Google

18 beoordelingen

Zoeken jullie een bruiloft dj?

Met het grote aanbod is het voor mensen met trouwplannen steeds moeilijker een keuze voor een drive-in show met bruiloft dj te maken. Een ervaren dj kan ècht het verschil maken. En de afgelopen jaren hebben we al voor honderden bruidsparen aan de mooiste avond van hun leven mogen meewerken. Draait onze drive-in show binnenkort op jullie bruiloft?

De juiste muziek

Familie, vrienden, kennissen; jong en oud viert het feestje met jullie mee. En bij de muzikale invulling van de avond moet daar natuurlijk rekening mee gehouden worden. Door onze jarenlange ervaring op bruiloften weten we precies hoe we iedereen op de dansvloer moeten krijgen. En houden!

Tijdens een eerste kennismaking, per e-mail, telefonisch of - indien gewenst - in persoon, worden jullie wensen bekeken: welke muziek en stijl moet er gedraaid worden en welke nummers moeten er vooral niet voorbij komen. En op de avond zelf is er natuurlijk ruimte voor verzoeknummers, van jullie en de gasten.

Elk trouwfeest een superbruiloft

Jullie bruiloft wordt vanuit Superbruiloft.nl verzorgd: altijd een sfeervolle show bestaande uit professionele en betrouwbare licht- en geluidsapparatuur. En geniet na met de prachtige foto's van de professionele fotograaf. Laat op de mooiste avond van je leven niets aan het toeval over en kies voor een ervaren dj en de kennis en kwaliteit van Superbruiloft.nl, weddings dj's & more!

Meer informatie?

Interesse in een drive-in show met bruiloft dj op de mooiste avond van jullie leven? Al sinds 1994 verzorgen we drive-in shows met professioneel licht en geluid op bruiloften in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu