5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Op zoek naar een feest dj?

Zoeken jullie een drive-in show met dj voor het aankomende schoolfeest of (kerst)gala? Of is het binnenkort weer tijd om de feesttent in jullie dorp op de kop te zetten. Wat het ook is, we komen het feestje graag mee vieren. De afgelopen jaren was onze drive-in show al op vele dorpsfeesten, schoolfeesten en andere festiviteiten te vinden. En binnenkort bij jullie?

Met de voetjes van de kantinevloer

Of het nou een schoolfeest voor de onderbouw of een kerstgala voor de bovenbouw is: een ècht schoolfeest vier je natuurlijk op school zelf! Met professioneel licht en geluid toveren we de kantine om tot een echte feestlocatie. En met het enthousiasme en de interactie van onze dj zullen zelfs de docenten moeite hebben met stil zitten.

Mag het ietsje meer zijn?

Geef jullie feest nèt dat beetje extra met een drive-in show in een te gek thema. Wat dacht je van een tropische beachparty? Of een knallend aprè-ski feest of Oktoberfest! En nog steeds zijn de jaren 80 en 90 populair bij jong en oud. Maar ook een gezellige Hollandse (meezing)avond behoort tot de mogelijkheden.

Één-tweetje met de band

Een goede band hoort natuurlijk bij een ècht dorpsfeest. Maar het is belangrijk het publiek ook in de pauzes in de feeststemming te houden. Samen met de band zorgt onze drive-in show voor een ononderbroken feestavond!

De playbackshow, niet te vergeten

Vast onderdeel op veel dorpsfeesten is de playbackshow. Het hele dorp strijdt, meestal per straat of buurtvereniging, voor die felbeheerde eer zichzelf een jaar lang de playbackshow kampioen te mogen noemen. Met professioneel materiaal zorgen we voor een mooi aangekleed en afgewerkt podium. En met de drive-in show kan het feestje na de prijsuitrijking nog even verder gevierd worden in de feesttent.

Feesten met een gezicht: persoonlijke aandacht voor jouw feest!

Hendrik van der Wal en Dennis van RielBij ons krijg je persoonlijke aandacht van begin tot eind. Met een klein team van twee enthousiaste jongens ben je verzekerd van direct contact met degene die daadwerkelijk op jouw feest draait. Geen gedoe met tussenpersonen of onbekende dj's, maar échte persoonlijke service.

Meer informatie?

Interesse in een drive-in show met feest dj op jullie schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit? Al sinds 1994 verzorgen we drive-in shows met professioneel licht en geluid op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu