5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Misschien een themashow?

Geef jullie feest nèt dat beetje extra met een drive-in show in een te gek thema. Wat dacht je van een tropische beachparty? Of een knallend après-ski feest of Oktoberfest! En nog steeds zijn de jaren 80 en 90 populair bij jong en oud. Maar ook een gezellige Hollandse (meezing)avond behoort tot de mogelijkheden.

Waar is dat feestje?

Een themafeest nodigt natuurlijk uit om in gepaste kleding te komen en het kan vaak niet gek genoeg. De voorpret begint al bij het zoeken naar die (te) gekke outfit. Maar de drive-in show zelf is natuurlijk ook geheel in stijl; zowel qua muziek als de hele uitstraling. Kortom: hier is dat feestje!

Pubquiz: gezelligheid voor iedereen!

Maak jullie feestavond interactief door de combinatie van onze drive-in show met een pubquiz. Voeg interactie met het publiek toe met vragen geschikt voor elke leeftijdscategorie en ieder niveau! Kies voor een quiz met geluidsfragmenten en papieren antwoordformulieren of ga digitaal met beamer en scherm, waarbij iedereen met zijn of haar mobiele telefoon kan meespelen!

Feesten met een gezicht: persoonlijke aandacht voor jouw feest!

Hendrik van der Wal en Dennis van Riel

Bij ons krijg je persoonlijke aandacht van begin tot eind. Met een klein team van twee enthousiaste jongens ben je verzekerd van direct contact met degene die daadwerkelijk op jouw feest draait. Geen gedoe met tussenpersonen of onbekende dj's, maar échte persoonlijke service.

Meer informatie?

Interesse in een thema drive-in show op jullie schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit? Al sinds 1994 verzorgen we drive-in shows met professioneel licht en geluid op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu