5,0
Reviews door
Google

18 beoordelingen

Drive-in shows met professioneel licht en geluid sinds 1994

Op deze dag
Zakslaan Dolle Brêge Dagen Echtenerbrug Delfstrahuizen

15 jaar geleden

Op donderdag 23 juli 2009 draaiden we met onze drive-in show op het Zakslaan Dolle Brêge Dagen Echtenerbrug Delfstrahuizen.

2009
Jaren 80
1989

Dansorkest Rodeo's

Het begint allemaal eind jaren 80 als eigenaar Hendrik van der Wal als roadie, lichttechnicus en dj met Dansorkest Rodeo’s mee gaat. Met de band wordt veel ervaring opgedaan op bruiloften en dorpsfeesten.

Roelof, Melle, Ids en Boudy van de Rodeo's
Jaren 90

Drive-in Lightning

De stap naar het beginnen van een eigen drive-in show is met de beschikbaarheid van de apparatuur van de band snel gemaakt. Samen met vriend Dennis van Riel wordt Drive-in Lightning opgericht. En in 1994 draaien we ons eerste schoolfeest op het Bornego College in Heerenveen!

Drive-in Lightning op het Bornego College te Heerenveen
1994
Vanaf 2000
2002

DiscoTec Sound & Light

In 2002 wordt DiscoTec Sound & Light ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Er worden investeringen gedaan in een bedrijfswagen en een nieuwe licht- en geluidsinstallatie en Ivo van Riel wordt aangetrokken als extra hulp en fotograaf.

Drive-in Lightning wordt DiscoTec Sound & Light

Android dj's, events & more

In 2007 gaan we samenwerken met Android dj’s, events & more. Naast schoolfeesten, dorpsfeesten, bedrijfsfeesten en andere festiviteiten, groeit het aantal bruiloft dj opdrachten hiermee enorm.

Intensieve samenwerking met Android dj's, events & more
2007
2011

Drive-in show, bruiloft dj en feest dj Henrico

Een nieuwe naam wordt in eerste instantie gekozen voor een duidelijkere scheiding tussen freelance optredens en die met de eigen drive-in show. Toch verdwijnt de naam DiscoTec uiteindelijk helemaal en treden we met één enkele naam naar buiten: drive-in show, bruiloft dj en feest dj Henrico.

Van DiscoTec naar Henrico

Superbruiloft.nl

Door het groeiende aantal bruiloften en de vraag naar sfeervolle shows, ervaren dj's en professionele foto's wordt in 2015 vanuit Android dj’s, events & more de website Superbruiloft.nl gelanceerd.

Sfeervolle shows, ervaren dj's en professionele foto's
2015
2016

Vernieuwing drive-in show

In 2016 wordt vrijwel de volledige drive-in show in het nieuw gestoken. Zo komt er onder andere een nieuw dj-meubel, die voor onze themashows voorzien kan worden van een passend spandoek, en wordt ook de complete lichtinstallatie vervangen door nieuw materiaal. Als eind van het jaar ook de geluidsinstallatie in zijn geheel vervangen wordt, zijn we weer helemaal klaar voor de toekomst!

Vernieuwing drive-in show

COVID-19

We beginnen 2020 net als de jaren daarvoor: met een goed gevulde agenda en vol frisse moed er ook dit jaar weer een feestje van te gaan maken. Inmiddels weten we beter; lockdown(s) met vele annuleringen als gevolg zorgen ervoor dat het materiaal vrijwel het gehele jaar ongebruikt in de opslag blijft staan. Voor 2021 hopen we echter op betere tijden.

Onze TurboSound NUQ geluidsinstallatie in de opslag
2020
Heden
2024

Altijd een feestje!

Precies 30 jaar geleden draaiden we onze eerste drive-in show, op het Bornego College in Heerenveen. En we doen het nog steeds met net zoveel plezier en enthousiasme als in 1994. Dus zoeken jullie een drive-in show voor bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit? Neem vandaag nog contact met ons op!

Henrico-crew Hendrik van der Wal en Dennis van Riel

altijdeenfeestje

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu