5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

De oude platenkoffer

Foto's uit onze oude platenkoffer; zo zie je onze eerste drive-in shows op het Bornego College in Heerenveen en de Pomp in Bant in resp. 1994 en 1995. Maar ook een uitvoering van fanfare orkest Us Ideaal - Nieuw Leven het het dorpshuis in Echtenerbrug, waar we tot op heden nog licht en geluid voor verzorgen tijdens de jaarlijkse uitvoeringen.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu