5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Kindercarnaval en 25+ disco Dorpshuis De Brêge Echtenerbrug

In het dorpshuis in Echtenerbrug konden de kleintjes van 19:00 tot 21:00 uur rondspringen in carnaval-tenue :-). Vanaf 21:30 uur was het de beurt aan de ouders en andere 25 plussers: een gezellige 25+ disco met voornamelijk lekker danceclassics uit de jaren 70 en 80.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu