5,0
Reviews door
Google

18 beoordelingen

Presentatie nieuwe schoolregels Piter Jelles Nylân Leeuwarden

Op het Piter Jelles Nylan werden op feestelijke wijze de 10 nieuwe schoolregels gepresenteerd. De nieuwe regels zijn in samenwerking met alle leerlingen van opgesteld. Naast muziek van de Henrico Drive-in Show gaf Three-ality een gastoptreden. Dit trio is onder andere bekend van het nummer Fûgelfry waarmee ze een eerste plaats behaalden op het Friese Songfestival!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu