5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

70-jarig bestaan vv Delfstrahuizen

Twee dagen lang feest: vv Delfstrahuizen bestaat 70 jaar! Van 19:00 tot 21:00 konden de allerjongste leden van de club uit hun dak gaan. En vanaf 22:00 uur konden de "oude rotten" het afmaken ;-). De muziek werd niet alleen verzorgd door de Henrico Drive-in Show, maar ook DJ Heavy Piet (berucht en beroemd in Delfstrahuizen en omstreken) was aanwezig met een koffer vol, zoals hij dat zelf altijd zegt, "mooie muziekjes".

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu