5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

IFKS Skutsjesile De Merenpoort Echtenerbrug

Vandaag werd er i.v.m. het IFKS Skutsjesilen op het Tjeukemeer gezeild. Het weer zat niet echt mee, waardoor de wedstrijd wat eerder dan geplanned werd afgesloten. 's Avonds kon iedereen feesten op de muziek van de Henrico Drive-in Show in samenwerking met Rommy! Er zijn ruim 250 foto's gemaakt, dus als je geweest bent, sta je er vast op ;-)

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu