5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Personeelsfeest Evers Assurantie Groep Heerenveen

Het personeelsfeest voor de medewerkers van Evers Assurantie Groep in Heerenveen, Breda en Almere. Eerst kon er genoten worden van een uitgebreide BBQ en daarna kon er in de tent gefeest worden. Naast muziek van de Henrico Drive-in Show kon er meegedaan worden aan de karaoke...

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu