5,0
Reviews door
Google

18 beoordelingen

25+ disco Dorpshuis De Brêge Echtenerbrug

Zoals elk half jaar was er ook dit keer weer een gezellige 25+ party in het dorpshuis in Echtenerbrug. Dit keer weer een hoop nieuwe (jonge) gezichten, maar helaas waren er ook een aantal mensen die we mistten. Daarom hopen we dat 15 april alle mensen die de afgelopen 4 keer geweest zijn zullen komen. En we dus kunnen rekenen op een volle bak!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu