5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Kerstconcert Dansorkest Rodeo's De Posthoorn Oudeschoot

Het zou een éénmalig optreden zijn, maar dit keer stonden de Rodeo's voor de tweede maal in oude formatie op het podium van Café De Posthoorn in Heerenveen-Zuid. Ook nu was het optreden weer een groot succes en een derde "éénmalig optreden" is zeker niet uitgesloten; houd deze site dus in de gaten!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu