Kerstgala Zuyderzee College Lemmer

Ook dit jaar was het kerstgala van de 4e klassen van het Zuyderzee College weer volledig door een aantal leerlingen zelf georganiseerd. De zaal was prachtig versierd, de hapjes waren lekker en de dames en heren zagen er zelf ook TOP uit!

Kerstgala Zuyderzee College Lemmer

Wegens technische problemen kunnen de foto's van dit album tijdelijk niet getoond worden.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu