5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

25+ disco Dorpshuis De Brêge Echtenerbrug

Het was weer erg gezellig tijdens de 25+ party met hits uit de 70's, 80's en 90's. Wat minder druk als vorig jaar, maar zeker net zo gezellig :-). De datum voor de volgende 25+ party is alweer bekend: op 5 november hopen we dat het weer net zo gezellig wordt!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu