5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Beachvolleybal Toernooi Strand Delfstrahuizen

Ook dit jaar organiseerde volleybalvereniging De Tsj├╗kemarders weer het beachvolleybal toernooi op het strand van Delfstrahuizen. Door het slechte weer was het vorig jaar afgelast, maar dit jaar was het perfect weer. De opkomst was dan ook groot: er deden maar liefst 15 teams mee!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu