Jeugddisco Ons Gebouw Bolsward

Dit jaar was er voor het eerst ECHT iets te doen voor jeugd van 12 tot en met16 jaar tijdens Koninginnedag. Van 14:30 tot 17:30 was de Henrico Drive-in Show te vinden in Ons Gebouw te Bolsward. Check hieronder de pics...

Jeugddisco Ons Gebouw Bolsward

Wegens technische problemen kunnen de foto's van dit album tijdelijk niet getoond worden. Excuses voor het ongemak...

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu