Beachvolleybal Toernooi Strand Delfstrahuizen

Ook dit jaar organiseerde volleybalvereniging De Tsj├╗kemarders weer het beachvolleybal toernooi op het strand van Delfstrahuizen. De opkomst was dan ook groot: er deden maar liefst 16 teams mee! Het debuterende team van vv Delfstrahuizen ging dit jaar met de eerste prijs naar huis...

Beachvolleybal Toernooi Strand Delfstrahuizen

Wegens technische problemen kunnen de foto's van dit album tijdelijk niet getoond worden.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu