Slotdag vv Delfstrahuizen

Ter afsluiting van het seizoen was het weer een hele dag, avond en nacht feest. De dag eindigde met een super gezellig feestje met de Henrico Drive-in Show. Een avond vol gezelligheid, waarbij niet iedereen even helder thuis is gekomen ;-)

Slotdag vv Delfstrahuizen

Wegens technische problemen kunnen de foto's van dit album tijdelijk niet getoond worden. Excuses voor het ongemak...

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu