5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Schoolfeest Zuyderzee College Lemmer

Na een aantal jaren in The British Pub, kon er dit jaar gefeest worden op de plek waar schoolfeesten horen te zijn: op school! En volle bak was het: zo'n 130 leerlingen van de onderbouw van het Zuyderzee College te Lemmer waren aanwezig. Het was supergezellig!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu