5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Kerstgala Zuyderzee College Lemmer

Traditioneel verzorgde de Henrico Drive-in Show ook dit jaar weer het Kerstgala 2008 voor de 4e klassen van het Zuyderzee College te Lemmer, door de leerlingen zelf georganiseerd. Dit keer zonder de vaste DJ; hij is op deze zelfde dag vader geworden van een prachtige dochter: Amber. Invaller DJ Wolter deed het echter prima en zoals je op onderstaande foto's kan zien was het weer een zeer geslaagd gala!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu