Gewoon Gezellig Dorpshuis De Brêge Echtenerbrug

Na een aantal jaren meegewerkt te hebben aan de 20+ disco in het dorpshuis te Echtenebrug vonden we het tijd voor iets anders. Ondanks de gezelligheid bleef de grote opkomst waar we elke keer weer een beetje op rekenden uit. Daarom gooien we het dit keer over een andere boeg: live muziek, karaoke en natuurlijk de Henrico Drive-in Show!

Gewoon Gezellig Dorpshuis De Brêge Echtenerbrug

Wegens technische problemen kunnen de foto's van dit album tijdelijk niet getoond worden. Excuses voor het ongemak...

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu