5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Koninginnedag Makkum

In de ochtend bracht vrijwel de gehele Koninklijke familie een bezoek aan Makkum, waaronder uiteraard Koningin Beatrix en Prins Willem Alexander en Prinses Maxima! En 's middags was een playbackshow voor jong en oud en kon er aansluitend tot in de late uurtjes worden gefeest op het plein: live optredens van 60's band The Buffoons, zanger Stef Ekkel, meidengroep Djumbo, allround coverband Stream, zanger Thomas Berge en feest duo De Zware Jongens.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu