5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Marwei Party Boerderijrecreatie Delfstrahuizen

Een groep leden van de World Servants organiseerden een feest waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan een werkvakantie naar Braziliƫ. Ruim 150 bezoekers konden op dit kleinschalige openlucht festival genieten van een lekker drankje, frikadellen en de muziek va de Henrico Drive-in Show. De gezelligheid en een hele avond droog weer zorgden ervoor dat het een zeer geslaagde avond is geworden.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu