5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Oosterzee op de kaart!

Om het dorp Oosterzee te promoten en in verband met de opening van de nieuwe haven was er door Oranjevereniging Oosterzee van alles georganiseerd. Over de gehele dag kwamen zo'n 1500 bezoekers een kijkje nemen in Oosterzee en bij de nieuwe haven. En 's avonds kon er op het parkeerterrein bij de haven gefeest worden met muziek van de Henrico Drive-in Show. Helaas hebben we door afwezigheid van onze vaste fotograaf slechts een handjevol foto's kunnen maken, maar neem van ons aan dat het een feestje was!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu