5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

20+ disco en karaoke Dorpshuis De Brêge Echtenerbrug

De vorige 20+ disco was alweer van maart 2008; hoog tijd voor een nieuwe editie. Dit keer met karaoke op een groot scherm! En met ruim 80 bezoekers en veel deelnemers aan de karaoke was het tot in de late uurtje weer erg gezellig in het dorpshuis te Echtenerbrug.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu