5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Kerstgala Zuyderzee College Lemmer

Geheel volgens de traditie van de afgelopen jaren verzorgde de Henrico Drive-in Show ook dit jaar weer het kerstgala op het Zuyderzee College te Lemmer. Het bijzondere aan dit gala is dat het geheel door de leerlingen van de 4e klassen zelf georganiseerd wordt. En ook dit jaar was alles weer dik in orde...

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu