5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Vlootdag Harlingen

De vlootdag is de feestelijke opening van het zeilseizoen van de bruine vloot. Dit jaar verzorgde de Henrico Drive-in Show vanaf één van de schepen voor een stukje muziek. Ondanks het ietwat tegenvallende weer mag het ook dit jaar weer een geslaagd evenement genoemd worden.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu