5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Examenfeest met Valerius LIVE Rutten

In Rutten was de Henrico Drive-in Show te vinden op een zelf georganiseerd examenfeest. En omdat de organisator, Nina, een prijsvraag op 3FM had gewonnen, gaf de Serious Talent band Valerius een speciaal optreden! Bekijk hieronder de foto's van het examenfeest en het optreden van Valerius.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu