5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Slotfeest KV De Driehoek Heerenveen

Op een warme zonnige dag begon het voor de leden van korfbalvereniging de Driehoek met een mixtoernooi. Daarna was er een BBQ en de avond werd afgesloten door de Henrico Drive-in Show. Ook kon er tijdens de BBQ reuze twister gespeeld worden, wat een paar mooie plaatjes heeft opgeleverd ;-)

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu