Kanovaren Dolle Brêge Dagen Echtenerbrug Delfstrahuizen

Ideaal weer op deze donderavond op de brug tussen Echtenerbrug en Delfstrahuizen. De opgave van deelnemers begon rustig, maar kwam uiteindelijk goed op gang. Al met al weer een zeer geslaagde avond...

Kanovaren Dolle Brêge Dagen Echtenerbrug Delfstrahuizen

Wegens technische problemen kunnen de foto's van dit album tijdelijk niet getoond worden. Excuses voor het ongemak...

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu