5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Beachparty 75-jarig Jubileum vv Delfstrahuizen

Ondanks het noodweer aan het begin van de avond was het gewoon "Tropical Party" in de feesttent tijdens het 75 jarig bestaan van vv Delfstrahuizen. En met een flinke laag zand op de vloer, een tropische aankleding en zomerse muziek van de Henrico Drive-in Show was het een zeer geslaagde avond.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu