5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Beachparty Strand Oosterzee

Na het traditionele tobbedansen en spijkerbroekhangen was er een beachparty op het strand van Oosterzee. Ondanks een behoorlijke vliegenplaag op het podium :-) was het tot in de late uurtjes nog erg gezellig op het strand. En toen de beachparty om 2:00 uur afgelopen was, zochten veel mensen op deze zwoele zomernacht nog even verkoeling in het water.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu