5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Foute Sjow 75-jarig Jubileum vv Delfstrahuizen

Het 75 jarig bestaan van vv Delfstrahuizen werd groots gevierd met maar liefst 5 dagen feest! De afsluiting was op deze zaterdagavond door de Henrico Drive-in Show en de Foute Sjow met Dj Theo en The Chairman. Veel foute muziek, foute spelletjes, foute kleding... Kortom: groot feest voor jong en oud. En dat is op de foto's te zien ;-)

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu