5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Matlopen Dolle Brêge Dagen Echtenerbrug Delfstrahuizen

Een dag die als reserve dag op de agenda stond, maar door het mooie weer van de afgelopen weken eigenlijk niet nodig was. Maar omdat het ook deze donderdag avond weer prachtig zomerweer was, is er op het allerlaatste moment door alle vrijwilligers toch nog wat georganiseerd: matlopen! Twee matten in het midden van de Pier Christiaansloot met een bel aan het eind. De snelste matloper wint! En met een groot deelnemersveld kon deze allereerste editie van het matlopen als zeer geslaagd bestempeld worden.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu