5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Zakslaan en Vlootschouw Dolle Brêge Dagen Echtenerbrug Delfstrahuizen

Het was wel even spannend, gezien het wisselvallige weer van de afgelopen dagen. Maar we hebben het droog gehouden! Voor de spijkerbroekhangers en hangsters was het redelijk fris, maar voor de toeschouwers prima uit te houden. Het was weer gezellig druk en het niveau van de deelnemers aan de jaarlijkse vlootschouw was alweer hoger dan het voorgaande jaar ;-)

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu