5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Schoolfeest Zuyderzee College Lemmer

Een "Exotic" party voor de onderbouw van het Zuyderzee College te Lemmer. Met een show geheel in stijl en zo'n 150 leerlingen in zomerse kleding was het weer erg gezellig. Het gemiddelde is uitgekomen op zo'n twee foto's per leerling ;-) Bekijk hieronder de meer dan 300 partypics...

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu