5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Kerstgala Zuyderzee College Lemmer

Bekijk hieronder alle foto's van het gala 2010 voor de bovenbouw van het Zuyderzee College te Lemmer. Het voorprogramma werd zeer geslaagd verzorgd door de band Big Bang. En dit jaar was het nog gezelliger dan voorgaande jaren, omdat voor het eerst ook de 3e klassen aanwezig mochten zijn.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu