5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Kanovaren Dolle Brêge Dagen Echtenerbrug Delfstrahuizen

De eerste donderdag van de zomeractiviteiten in Echtenerbrug en Delfstrahuizen. Op deze avond stond het kanovaren op het programma. Het perfecte weer, voldoende deelnemers en veel publiek zorgden uiteindelijk voor een zeer geslaagde avond.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu