5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Trek-je-gek Dolle Brêge Dagen Echtenerbrug Delfstrahuizen

Een activiteit die dit jaar voor het eerst op het programma stond: Trek je gek op het water. Het was simpel: trek je op een rubberen band, langs een touw zo snel mogelijk naar de overkant van het kanaal en weer terug. Een waterkanon van de brandweer zorgde voor een extra moeilijkheidsgraad. Ondanks het feit dat de zon zich deze avond weinig liet zien, was het publiek weer in groten getale toegestroomd.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu