5,0
Reviews door
Google

18 beoordelingen

Kerstgala Zuyderzee College Lemmer

Ook dit jaar waren we weer aanwezig op het kerstgala voor de bovenbouw van het Zuyderzee College te Lemmer, met dit jaar als thema "James Bond". De heren strak in pak en de dames in prachtige avondjurk; zowel leerlingen als docenten zagen er weer geweldig uit dit jaar. Iedereen die het feestje met ons meegevierd heeft: fijne feestdagen en tot volgend jaar!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu