5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Uitvoering fanfare Us Ideaal-Nieuw Leven Dorpshuis De Brêge Echtenerbrug

Heel wat anders dan een dorpsfeest, schoolfeest of bruiloft, maar minstens zo leuk! Al vele jaren verzorgen we het licht tijdens de jaarlijkse uitvoering van fanfare orkest fanfare Us Ideaal-Nieuw Leven. In Dorpshuis De BrĂªge te Echtenerbrug konden de vele bezoekers genieten van prachtig en sfeervol donateursconcert.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu