5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Rodeo's Revival 't Haske Joure

Er is lang naar deze avond uitgekeken. Niet alleen door de bandleden, maar blijkbaar ook door het publiek. Meer dan 350 mensen waren op 19 april 2014 naar Joure gekomen. Voor een ouderwets gezellig feestje, was ze van te voren beloofd. En dat kregen ze! In een muzikale reis door de tijd namen de verschillende formaties van de Rodeo's het publiek mee, van de oprichting in 1967 tot de laatste optredens halverwege 2000. Roelof van der Wal, Melle de Jong, Jaap Visser, Boudy van den Heuvel, Ids Buwalda, Dolf Paalman, Rijn Husen, Bettie Schievink, Adriaan Drost, Dorethé Roos, Steven de Boer, René van Veen en Jelle Roeper... Vrijwel alle leden uit het bijna 40 jarige bestaan van de band waren aanwezig. Een eenmalig optreden? De tijd zal het leren. Een memorabele avond? Dat zeker!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu