5,0
Reviews door
Google

18 beoordelingen

Schoolfeest Zuyderzee College Lemmer

Al sinds 2004 verzorgen we het jaarlijkse schoolfeest voor de onderbouw van het Zuyderzee College te Lemmer. Dit jaar was het thema "Pink" en zowel de leerlingen als de docenten waren hier natuurlijk op gekleed. Ook dit jaar was het weer een feestje; check hieronder de partypics! De foto's van de fotostudio vind je hier.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu