5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Glow in the Dark Party HHC Quick Stick Heerenveen

Voor de A's en B's van HHC Quick Stick was de Henrico Drive-in Show vanavond aanwezig in het clubgebouw in Heerenveen. Thema van dit jaar: Glow in the Dark. Met blacklights, witte shirtjes en heel veel glow in the dark make-up en attributen was het weer een feestje hoor!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu