5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Sinterklaasfeest Antea Group Heerenveen

Samen met Sinterklaas en zijn Pieten was de Henrico Drive-in Show vanochtend aanwezig bij Antea Group in Heerenveen. Speciaal voor de kinderen van leden van de personeelsvereniging had Sinterklaas een flinke zak met pakjes meegebracht. Het was een gezellige boel, van Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht tot Dag Sinterklaasje en alle pepernoten naar tussen in! Er was nog even lichte paniek door een defect hek en niet werkende hunebedstenen, maar dankzij de sloten expert hebben alle kinderen toch hun pakjes nog gekregen.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu