5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Kerstgala Nordwin College Sneek

Vandaag maakten we ons debuut op het kerstgala voor de onderbouw Nordwin College VMBO-groen in Sneek. Zo'n 200 jongens en meisjes en twee handjes vol docenten hadden zich prachtig uitgedost op deze laatste schooldag van dit jaar. En het is wel duidelijk dat ze hier voor een feestje gekomen zijn! Natuurlijk komen de kerstklassiekers voorbij, die luidkeels meegezonden worden. Maar ook K3 en Kabouter Plop ontbreken deze avond niet ;-) Van begin tot eind een volle dansvloer en een flink aantal gezellige foto's. We wensen alle leerlingen en docenten hele fijne kerstdagen en een goed uiteinde toe. En wat ons betreft: tot volgend jaar!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu