5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

50-jarig jubileum FBCR Party Service Slump Bant

Heel wat anders dan een dorpsfeest, schoolfeest of bruiloft, maar minstens zo leuk! Al vele jaren verzorgen we het licht tijdens de jaarlijkse uitvoering van fanfare orkest Bant-Creil-Rutten. Dit jaar bestond het korps maar liefst 50 jaar en dat werd groots gevierd! In samenwerking met Android DJ's, Events & More werd de loods van Party Service Slump in Bant omgetoverd tot een prachtige feestzaal, waar de vele gasten genoten van een prachtig jubileum concert.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu