5,0
Reviews door
Google

17 beoordelingen

Reünie Zuyderzee College Lemmer

Het Zuyderzee College in Lemmer bestond dit jaar 2 decennia. Van die 20 jaar verzorgen wij al meer dan 10 jaar schoolfeesten en kerstgala's. Daarom waren we er met de reünie vandaag uiteraard bij. Op deze dag konden oud leerlingen en docenten weer even door de gangen van school lopen, de lokalen waar ze 4 of 5 jaar lang gezeten hebben bekijken, maar vooral gezellig bijkletsen met oude schoolvrienden en -vriendinnen. Onderdeel van onze show was een 5 meter breed spandoek met daarin meer dan 6000 partypics verwerkt! Hier een kleine fotoimpressie van deze bijzondere en gezellige middag.

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu