5,0
Reviews door
Google

18 beoordelingen

Personeelsfeest Café Restaurant Onder De Eiken Dwingeloo

Elk jaar organiseert Café Restaurant Onder De Eiken in Dwingeloo een feestje voor het eigen personeel. En dit jaar waren wij in opdracht van No Silence ook uitgenodigd. Het vaste personeel was deze prachtige zomerdag begonnen met een middag in het zwembad, inclusief waterglijbaan race. Hierna kon er in het eigen café restaurant heerlijk op het terras gegeten worden. Voor het feest 's avonds mocht iedereen twee of drie introducees meenemen, wat voor een gezellige groep mensen zorgde. Met een mix van ouderwetse dance classics tot moderne feestknallers vliegt de tijd voorbij. En tegen enen is het dan toch echt tijd voor het allerlaatste nummer. Als iedereen luidkeels Piano Man van Billy Joel heeft meegezongen is er een einde gekomen aan een zeer geslaagde editie van het personeelsfeest 2015. Bedankt voor de gezelligheid en wie weet tot de volgende keer!

Binnenkort óók een feestje?

Al sinds 1994 verzorgen we complete drive-in shows met professioneel licht en geluid en ervaren dj op feesten in het noorden van Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel). Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft, schoolfeest, dorpsfeest, bedrijfsfeest of andere festiviteit!

Boek een drive-in show met professioneel licht en geluid en ervaren dj voor jullie feest!   Boek nu